‪#‎beautybloggersmeetingbybeautybarometer‬

Un grup de fete cochete si-au dat intalnire pe la orele 18:00, miercuri, 12 noiembrie intr-un loc cu totul aparte din oras: InSpire, o casa veche, ce ne aminteste de stilul de viata al secolelor XIX-X, la ‪#‎beautybloggersmeetingbybeautybarometer‬

Suntem un grup select adunat in uma exprimarii clare a pasiunii pentru make-ul si produse de skin-care, dar si avide de informatie digitala. Grupul s-a format in uma participarii la workshopurile de beauty blogging organizate de Anamaria Tatucu, de la Beauty Barometer.

La un ceai cald, sau o cappucino cu spuma, am vorbit despre lansari, colectii de iarna, cosmetice, noi arome si texturi.

Un reprezentatant al companiei Vectem din Spania, a prezentat o gama de dermatocometice si ne-a rasfatat cu mini-produse pentru a descoperi avantajele produselor care ingrijesc si trateaza in acelasi timp: Tractopon, Ponemo, Xheken: creme pentru pentru fata, pentru maini, dar pasta de dinti cu extract din plante. Ani ne-a vorbit despre Qi Cosmetics, produse hand-made fabricate in Romania: creme, fond de ten, scub-uri.

Cadourile au fost punctul culminant al serii, alaturi de tombole si surprize de la sponsori: Estee Lauder, noua gama H3 Derma + Gerovital-Farmec, Melkior, Vichy, Marionnaud, Sephora, L’Oreal, MFa&Scwarzkopf (Henkel), Uriage, Dove, Batiste Dry Shampoo (AdPharma), B.U., Elmiplant, handmade Bianca de la  QI Cosmetics, produse organice de la  Belfiore.ro (Gamarde si Phyt’s Organic Makeup).

Mai multe poze cu produsele primite pe pinterest in board-ul special creat:

 

 

Leave a comment