Cand ti-e foame de publicitate

Cand ti-e foame de publicitate mai tai drumul ta teveu sau scormonesti pe canalul Youtbe si sigur gasesti ceva sa te incante. Ne enerveza, streseaza, sau ne amuza, suntem inconjurati de reclame. Asa ca reclamele au devenit in timp pusee de creativitate, si forme de arta.

Care sunt reclamele mele preferate? recunosc ca nu cele care ruleaza pe ecranele noastre. Nu am o clasificare, dar am un top personal scurt, si la obiect, si vreau sa le mentionez pe care care   m-au impresionat ca atare.

1. Pe primul loc vine o reclama realizata de la companie de asigurari din Thailanda. Unsung Hero.

In sfarsit, niste oameni au inteles ca ceea ce impresioneaza sunt povestile.

2. Tot din partea asta de lume cu Giving is the best communication:

Si ca sa o dam intr-un registru mai amuzant pe final

3. Made in SUA: Is Brigestone or Nothing, Super Bowl Commercial

unde realul este imbinat cu stilul fantasy,  explicand rolul important al unei bune relatii dintre om si natura, din care ambele parti au de castigat.

 

Pentru ca o imagine face cat 100 de cuvinte, va invit sa vizualizati reclamele de mai sus, si daca ati facut-o deja, astept propneri cu reclamele care merita vazute.

Asa ca daca tot vorbim de publicitate si reclame, pe 7 noiembrie se organizeaza,  Noaptea Devoratorilor de Publicitate, editia cu numarul 19, un eveniment dedicat celor carora le place publicitatea.

devoratorii de publicitate

Biletele sunt disponibile pe http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=5678, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro, in magazinele Germanos, pe https://www.myticket.ro/evenimente/noaptea-devoratorilor-de-publicitate-sala-polivalenta-bucuresti-07-noiembrie-2014.html si in reteaua Diverta, Libraria Eminescu si magazinul Muzica.

Poate baietii astia care au facut reclamele de mai sus stau la mii de kilometrii de noi, ar trebui sa ne faca o vizita educationala, si de ce nu poate un schimb de experienta pe viitor.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s