Sosete in dungi ajuta copii #FORRMHC

Sosetele  in dungi  ajuta copii #FORRMHC

 

sosete ronald

In acest an pe 15 octombrie s-a sarbatorit in Romania, alaturi de toate tarile lumii, 40 de ani de la deschiderea primei case Ronald McDonald in anul 1974.

Simbolul acestui eveniment aniversar sunt sosetele in dungi alb-rosii ale celebrului  Ronald; prin purtarea acestor sosete se promoveaza cauza si activitatile Fundatiei Ronald McDonald in Romania.

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald in Romania

Fundația Ronald McDonald din Romania a luat nastere in anul 1998

Activitatea a inceput cu o serie de interventii chirurgicale pentru copii cu malformatii faciale. Apoi anual Fundatia  sa implicat in proiecte dedicate copiilor aflati in spitale, celor defavorizati, reconstructiei de locuinte afectate de calamitatile naturale, oferind de asemenea sprijin initiativelor ce ajuta copii bolnavi si familiile acestora.

In casele Ronald McDonald sunt cazati  gratuit parintii copiilor care sunt internati in spitale pentru tratamente de lunga durata, pana acum peste 11000 de parinti au fost adusi mai aproape de copiii lor. Fundatia pentru Copii Ronald McDonald  a investit peste 16 milioane de lei in proiecte educationale si de sanatate.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s