Tu ai auzit povestea lui Felix Baumgartner?

Tu ai auzit povestea lui  Felix Baumgartner, un temerar made in Austria care a sarit din stratosfera de la 39 de km de Pamant, depasind viteza sunetului in cadere, atingand viteza de 1342,8 km/h?  Ai vrea sa-i asculti povestea?

Pe 23 octombrie 2014, la Stejarii Country Club, se organizează conferinţa inovativă de leadership #BusinessOdyssey din seria Enlightening 3.0, eveniment din portofoliul Conference Arena. Invitat este Felix Baumgartner, singurul om care a sărit de la 39 de kilometri înălţime şi a atins viteza sunetului în cădere.

Tu cand esti gata sa spargi barierele? Iti este frica sau nu ai modele care sa te inspire? Gandeste global si gaseste-ti sursa de energie dincolo de granite. Povestea mea in care mi-am depasit limitele a fost primul cros la care am participat. Nu am fost niciodata un bun alergtor pe distante lungi, dar in primul ani de facultate s-a ivit ocazia: Crosul Universitatii ce la vremea aceia se tinea pe traseul Facultatea de Drept-Podul Cotroceni-retur organizat de Departamentul de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Bucuresti; profesorul ne-a incurajat sa participam, iar impreuna cu un coleg ne-am hotarat sa facem ceva pentru prima data: sa alergam cat ne tin picioarele si ne-au tinut. Crosul a inceput la oa 11:00 din fata Rectoratului Universitatii, urmand traseul: Rectorat, Podul Operei, Podul Eroilor, Podul Cotroceni si retur, pe partea opusa a cheiului Dambovitei, cu sosirea in fata Facultatii de Drept. Si asa am spart gheata si au urmat alte competitii, si cate au sa mai urmeze.

Asa cred ca a inceput si povestea lui Felix, devenind in prezent o sursa de inspiratie. In premiera pentu Romania, Marketing Insiders Group organizeaza cea de-a-treia Conferinta Enlightening 3.0 editia Business Odyssey, avand ca invitat pe cel care a spart pentru prima oara barierele sunetului, sarind din anul 2012 din stratosfera. Asa s-a depasit limitele. Evenimentul va avea loc pe data de 23 octombrie 2014 in Bucuresi, la Stejarii Country Club?

Ce vei putea invata aici?

-cum sa transformi riscurile in oportunitati;

-sa gandesti dincolo de barierele normalului inpus de societate;

-cum sa nu-ti fie frica sa fii tu;

-sa aprofundezi legile leadershipului;

-cum sa-ti incepi si sa continui propria ta odisee in lumea afacerilor.

Pe scurt tematica conferintei se va centra pe antreprenoriat, initiativa, strategii, management organizational,modele de performanta.

Dintre speakerii anuntati sunt:

-Felix Baumgartner;

-Heather White-CEO 2020 Communications Inc

-Jean-Francois Fellacher-CEO Orange Romania;

-Alex Gavan-alpinist si speaker roman;

-Youssef Hautier;Managing Director Sonic+Pay

-Robert Murray-CEO GPT Technical Services

-Christopher Neesham-psiholog

-Catalin Velescu-Managing Director 3M Romania

-invitat special: Mihaela Radulescu

Tu esti gata sa-ti depasesti limitele?

Daca nu esti sigur, ai ocazia sa te gandesti mai bine.Poti castiga un  bilet în valoare de 414 Euro + TVA, doar daca te inscrii la concursul de pe blogul lui Cristian China Birta:

http://cristianchinabirta.ro/2014/10/10/ia-sa-vedem-noi-pe-cine-trimit-sa-il-vada-pe-felix-baumgartner/.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s