Se anunta SkyRun 2014

Se anunta Sky Run 2014.  Dupa editia de succes de anul trecut in care toti cei 600 de inscrisi si participanti au trecut de ultimul etaj de finish, sunteti asteptati la maratonul de alergare pe scari de anul acesta, pe data de 25 octombrie, in locatia devenita deja emblema: Sky Tower-cea mai inalta cladire din Romania.

Poster-SkyRun-20142

Maratonul va fi o cursa cursa contratimp, de alergare, pe scari, in cea mai inalta cladire din Romania  insemnand 34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune. Crezi ca nu te tine? Afla ca bloggerul si atletul Gabi Solomon va alerga in premiera nationala timp de 24 de ore pe scari.

Acest eveniment are ca scop caritabil dotarea spitalului Hospice din unitatea din Parcul Plumbuita, toate taxele de participare fiind donate 100% pentru buna functionare a centrului HOSPICE beneficiarii sunt adulti cu cancer in stadii avansate si copii cu diagnostic limitativ de viata, care au nevoie de servicii medicale specializate de ingrijire paliativa.

Saptamanal vor avea loc incalziri, accesul fiind permis unui grup restrans. Chiar daca in prima zi le deschidere a cladirii, accesul a fost liber, in prezent este restrictionat. Asa ca e o buna ocazia sa vizitati cladirea. Locatia este accesibila, la doar 5 minute de gura de metrou Aurel Vlaicu.

In plus e un bun prilej de a te urca in varful Sky Tower si de a te bucura de privelistea din cel mai inalt punct din oras.  Daca poti alerga in orizontala poti si putin pe verticala.  Cu totii avem antrenament la urcat pe scari: cand nu merge liftul, cand scarile rulante la metrou s-au blocat, sau cand ne plimbam de pe un etaj la altul prin institutiile publice.  Eu am inceput antrenamentul prin facultate, cand avam cursurile la toate nivelurile: demisol, parter, etajele 1-4. Si orarul era cam asa: 10:00-12:00-demisol; 12:00-14:00 etajul 4; 16:00-18:00 etajul 2, 18:00-20:00 etajul 3 unde erau amfiteatrele.  Am facut Geografia la Universitatea Bucuresti. Cred ca prin intensele plimbari ne pregateau cumva tonusul pentru munte.

Eu sustin cea de a doua editie SkyRun, organizata in Sky Tower, cea mai inalta cladire din Romania, de Raiffeisen Property International si smartatletic in beneficiul Fundatiei HOSPICE Casa Sperantei. Va invit si pe voi sa va inscrieti in competie ajutand astfel la  dotarea si functionarea spitalului HOSPICE.

Hopa sus pe scari si inainte 🙂

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s