Undercloud 2014

Cum va suna o saptamana  intreaga de teatru? De pe 1 pana pe 11 septembrie serile se lasa cu zambete, spranchene incruntate, ganduri nemasurate si mult spectacol.

Compania de Teatru D’AYA  a pus la cale Undercloud un concurs-festival de teatru independent de orice. Unde? Pai la  MTR (Muzeul Taranului Roman)  din Bucuresti. Spectacolele vor avea loc in salile dedicate din cladirea muzeului: Clubul Taranului (Sala mica); studioul “Horia Bernea” – Noul Cinematograf al Regizorului Roman ( Sala mare); in curtea interioara, la biblioteca muzeului, in Turnul Muzeului si la Sala Acvariu.

Afis_Undercloud-2014-Small

Pentru cine?

Oricine vrea sa se bucure de teatru intr-un mod diferit, modern si creativ. Daca nu ai fost pana acum la un spectacol de teatru sau nu ti-a placut prima data, mai incearca. Cum foamea vine mancand, asa si cheful de teatru vine uitandu-te la spectacole.   Mersul la teatru nu te face intelectual, hipster, tocilar sau stiu eu ce alte idei de excluziune sociala iti mai trec prin minte. Eu zic sa lasam sa lasam penibilul la o parte si sa vedem lucrurile din alt punct de vedere. Teatrul este pana la urma un loc de agrement din punctul meu de vedere. Nici mustatile intoarce din hi-society nu-l vad ca un loc exclusivist, si nici academicienii  ca un loc unic de propagadare a culturii. Pana la urma teatrul, filmul, cartea pot devia tot  timpul de la ce ti pare tie cultura sanatoasa. Asa ca oricand un spectacol de teatru te poate surprinde iesind din tipare.

Mie imi place teatrul si chiar nu inteleg pe cei care se plictisesc. Pentru ca gusturile nu se discuta, fa o incercare. daca nu si nu pana la urma,  teatrul, poezia, dar si programarea nu sunt  toata lumea.

Mie Undercloud imi suna mai dupa mainstream asa cine stie de unde sare iepurele. Mai jos programul festivalului:

undercloud-2014-program                                                                                                       Sursa imagine: daya.ro

 

Mai multe informatii pe site-ul evenimentului Undercloud:

http://undercloud.ro/

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

One thought on “Undercloud 2014

  1. Pingback: Recomandarile zilei: linkuri recomandate | Blogatu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s