Castiga vara asta cu Vittel

Vara asta cei responsabili cu sanatatea lor sunt premiati. Hidratarea este importanta tot timpul anului, dar vara este mai necesar ca oricand sa bei minimul de 2 litrii de apa pe zi.

Sa nu aud ca nu iti este sete. Vara transpiri mai mult, iar organismul trebuie reincarcat cu rezervele necesare de apa. In plus o regula pe care multa lume nu o stie: sucurile, berea, si bauturile cu cafeina nu tin de sete. Asa ca pentru orice cana cu cafea trebuie sa mai bei un pahar de apa in plus in ziua respectiva,  pentru ca ghici? cafeaua dezitrateaza. Copii in special au nevoie de o hidratare si o ingrijire speciala  pe timpul verii. In acest scop totii copii sunt invitati sa se bea apa si sa se distreze participand la un  concurs apa Vittel  intitulat: Descopera comoara de pe sticlele de apa Vittel si castiga o excursie la Disneyland pentru toata familia.

In ce consta acest concurs apa Vittel  ?

Concursul se desfasoara online intre 5 iunie – 31 august 2014; produsele participante la promotie sunt sticlele  Vittel Disney, de 0.33l, cu sticker promoțional; este necesar pentru inceput sa cumparati  minimum o sticlă si   introduce-ti  codul unic de sub sticker  pe site-ul http://www.vittel.ro. Atentie codul unic de pe ambalaj se introduce o singura data in formularul de pe site, cand va faceti si un cont de participant.

Apoi este necesara validarea datelor de intrare in concurs, cand primiti un cod unic special denumit cod PIN care se scrie in formular de fiecare data cand mai inscrieti un cod  promotional de pe o sticla de apa Vittel.  Aceste masuri sunt create in avantajul dumneavoastra pentru a se evita anumite informatii duplicate, si anumiti utilizatori sa castige premiile pe nedrept. Siguranta informatiilor si corectitudinea este pe primul loc.

Ce puteti castiga?

Mai jos harta premiilor :

pic

 

 

Cu pasi marunti ajungeti la premiile mari:

–  wallpaper cu  personajele Disney: Finding Nemo, Ratatouille, Cars;

–  sabloane de colorat, cu personajele Disney ce se pot descarca  si printa;

–  forme de coronită  printesa si forme urechi de soricel ce pot fi printate si ansamblate;

– marile premii: excursie la Disneyland Paris pentru toată familia sau

                                  apă Vittel pentru tot restul anului.

 

Asa ca vara asta va hidratati, va jucati si castigati!

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s