Aplicatii gratuite pe PhotoFancy

Cand  vine vorba de aplicatii foto-video internetul este o masa mare de resurse, tool-uri, site-uri cu tutoriale online, programe ce se descarca gratuit. Insa eu cred ca cel mai bine este sa ai memoria calculatorului cat mai libera, si sa folosesti programele online pe at posibil.

Pe scurt, daca vrei sa convertesti metric niste unitati o faci online. Daca ai un document word si vrei sa-l transfomi, tot online e mai rapid. Daca vrei sa editezi fotografii o faci online. Daca vrei sa editezi un film, il prelucrezi in Youtube. Am observant ca atunci cand -ai descarc un program pur si simplu laptopul meu merge mai greu. Asa ca am doar strictul necesar insemnand skype de exemplu, desi nici pe asta nu l-am mai folosit de mult, ca pot face videocall de pe facebook; am corel draw pentru editare superioara, si alte programe necesare. Prelucrarea pozelor, waterdrop, colaje , fac online, direct pe site, apoi descarc; sunt destule tutoriale online gratuite,si diverse programe online de editare foto-video.

Am descoperit recent posibilitatea de ediatre fotografii, creare colaje si personificare pe sun site romanesc numit sugestiv: photafancy.ro, un magazine online de personalizare obiecte  ecor, cani, tricuri, si tot ce ti mai trece prin minte, si poate fi personalizat. Pentru a ne face noua munca mai usoara, dar si lor, s-au decis sa ofere ceva comunitatii: un program online, in care poti sa modifici, sa crezi direct la ei pe site, dupa care poti sa arati tuturor opera ta, si de ce nu sa iti personalizezi o cana sau un tricou cu creatia ta fotografica.

Pe scurt programul lor de editare se divide astfel:

  1. Editare poze online  cu prelucrare si adaugare efecte speciale. Incarci direct din calculator tau saude pe Facebook o fotografie si incepi sa te joci. O corectezi cu optiunile: luminozitate, contrast, saturatie, decupare, micsoarre, rotatie, negative, focalizare,temperature de culoare.  Apoi pot faci corectura imagine cu un singur click si chiar elimina ochi rosii.

Poti adauga efecte imagine precum vintage, miscare, animatie, diverse cadre, sau rame si cadre surprinzatoare. La sfarsit poti salva poza, o descarci in calculator, o sharuiesti pe facebook, o poti trimite sub forma de e-card pe email, sau sub forma tiparita de carte postal oriunde vrei in Romania, gratuit. Poti trimite doar o carte postal pe zi. Sa nu abuzam de daruinta in online a unor oameni buni.

Mai jos poza mea  inainte si dupa editare in programul pus la dispozitie online de catre PhotoFancy

Inainte

capsuni

 

Dupa:

pf_1405526673

 

2. Creare colaje foto: ti se dau o serie de templet-uri, sau iti creezi unul  si poti adauga poze. Mai jos  puteti vedea ce colaj cu impresii de la mare am facut eu doar in doua minute:

pf_1405527690

 

3. Cea mai tare din parcarea online este aplicatia MagicName: se dau poze pe care poti sa le personalizezi cu numele tau.  Utilizezi fotografia , o sharuesti pe facebook, poti sa o trimiti online pe email, sau  pe material tiparit su forma de  carte postal; regula: poti trimite o singura carte postala pe zi.

pf_1405529285

Pe langa servicul de editare Photofancy poti sa-ti distribui fotografiile si colajele ca sa vada lumea mare:

–          pe Facebook direct pe timeline-ul tau

–          sub forma de e-card pe email cu poza ta si textul tau personalizat

–          carte postala: totul se face online: poza ta+mesajul text plus adresa fizica a destinatarului .Fotografia se este printata de catre cei de la PhotoFancy pe carton de calitate superioara, lucios. Atentie se trimit doar in Romania, si se livreaza prin posta Romania in maxim 1 saptamana. Totul gratuit.

Voi cum v-ati jucat cu fotografiile in PhotoFancy?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s