Suedia Creativa

Evenimentul Suedia  Creativa va asteapta în Parcul Herastrau, pe pajiştea Roabei de Cultură, langa restaurantul Pescarus intre 13 si 15 iulie.

unnamed

Trei zile in care veti lua contact cu valorile si obiceiurile moderne specific suedeze: pictura calutului Dala,  sculptura in lemn cu drujbele Husqvarna.

Sunteti asteptati la standul Oriflame  pentru un machiaj profesionist, ateliere de desen cu produse de machiaj, atelier de creaţie coroniţe din flori de câmp;  veti primi sfaturi despre cum sa abordati un stil de viata sanatos, si cum să va îngrijiti corect tenul.  Filozofia Oriflame s-a construit pe cuvintele: natura, echilibru, si simplitate, valori atribuite stilului de viata suedez.

Langa stand va faceti un selfie dupa panoul Amelie PHOTO BOOTH, iar pozele for fi urcate automat pe pagina de Facebook Oriflame Romania. Iar sambata de la ora 21:00 se anunta concertui lui  Kim Cesarion.

Mai jos aveti pe scurt programul evenimentului:

unnamed (1)

Gazdele evenimentului sunt: Ambasada Suediei la Bucureşti şi Business Sweden în parteneriat cu Asociaţia Green Revolution.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s