DO you like to get dirty

Asa suna provocarea LIFE in COLOR lansata in Romania. Pentru ca distractia uneori inseamna sa te murdaresti un pic, sau putin mai mult.

I like to get dirty. De cand eram mica ma murdaream pe hainute fara sa ma gandesc la consecinte. Mancam cirese si visine, inghetata cadea deseori de pe cornet, ciocolata ajungea peste tot. Stiu ca mama imi spunea tot timpul sa am grija, dar cine vedea mudaria ca pe ceva rau? Sa te murdaresti era ceva distractiv. Sa sari intr-o balta cu namol, sa sari pe o cachita cu fan, sa te rostogolesti prin iarba. Imi aduc aminte ca intr-o iarna am lasat sania deoparte si pur si simplu m-am dat pe derdelus pe geaca: aratam mai degraba ca un prototip de om de zapada decat un copil de 7 ani. Era un sfarsit de iarna cand zapada incepuse sa se topeasca: pamant, zapada, haine carora nu li se mai deslusea culoarea. In vremea copilariei distractia nu tinea cont de limite, frici, si mustrari. Pur si simplu faceai ce-ti trece prin cap, chiar daca asta insemna sa-ti murdaresi rochita preferata.

Pornind de la conceptul distractiei fara limita un grup de tineri din Florina, SUA au creat acest concept de distractie, ce a devenit celebru in toata lumea. Am putea spune ca acest tip de festival cu dans, si culori tare isi are originea in India, de la festivalul fericirii numit si Holi Festival.

Cea mai mare petrecere cu vopsea din lume poposeste pentru prima data in Romania la data de 12 iunie pe plaja Loft din Mamaia. Petrecerea LIFE IN COLOR face parte din turneu international UNLEASH. Ce face speciala aceasta petrecere? Voia buna, libertatea de exprimare, prezenta unor DJ cunoscuti international, acrobatii, si multa culoare: culori 3D, nuante fosforescente, tunuri de vopsea, jocuri de lumini, lasere si artificii.

Mai jos linkul cu trailerul evenimentului:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s