#BeUnforgettable

Codul elegantei inseamna simplitate, confort, si complementaritate. Sa porti ceea ce-ti place, ce ti se potriveste, cum vrei tu sa fii vazut in lumea larga.

Sa dau o definitie  eu acum elegantei ar  fi un lucru de  prisos. Lumea se lupta in termeni, explicatii, fraze, si discursuri. Se scriu carti, se fac interviuri, au loc mereu dezbateri. Sa fim noi insine sau sa sa cadem liberi in bratele tendintei? Sa ne lasam condusi de moda, sau sa ducem noi moda mai departe?

Eleganta nu inseamna doar imbracaminte, branduri, si preturi. E un mijloc de comunicare, e parte a sistemului non-verbal de transmisie a mesajelor. Putem spune ca eleganta este  atitudine. E o suma a unor miscari, trasaturi, expresii si emotii: o insumare a ceea ce suntem noi de fapt.

Pentru mine eleganta inseamna adaptarea la realitate,  dar si un strop de contributie personala.  Sa fii ca toti, dar nu la fel cu toata lumea. Cam asa e si cu tendintele in moda: sa adopti noul, dar sa-l faci sa fie special pentru tine. Moda o fac totusi oamenii, si nu un robotel cu microcircuite creative.

Vorbind strict despre invelisul textil sunt cateva elemente vestimentare care pe mine personal ma dau gata la partea masculina, bineinteles purtate si accesorizate cu ce trebuie, si cand trebuie:

  1. Paltonul; da un palton transforma pur si simplu persoana care-l poarta. Nu ridicati din spranceana pentru ca e vara. Stiti treaba cu sania-vara si carul-iarna.
  2. Cravata-purtata corespunzator. Nu imi este frica de culorile indraznete; dar fiti atenti la indrazneala: daca are oi, cap de schelet, sau frunze de iarba imprimate, stiu eu?
  3. Ochelarii de soare: sa fie potriviti tinutei, si sa nu fie roz, verde, sau orice culoare de bebelusi.
  4. Manusi de piele; un cuvant descrie senztaia: daaaaa
  5. Ceasul: pentru ca timpul este important, si nici o secunda odata trecuta nu se recupereaza. Clipa e ca un neuron: odata scursa, ramanem cu restul.
  6. Parfumul; aici e cheia; mie daca nu-mi place parfumul, sunt sanse sa nu-mi placa nici omul; daca esti barbat si mirosi dulce dulce ca o placinta cu branza, stiu eu ce sa zic? Daca ai pregatit tu placinta, primesti nota 10.

Pentru a celebra eleganta, L’Oreal lanseaza campania  #BeUnforgettable  in cadrul parfumeriilor Douglas din toata tara, si va asteapta sa testati aroma elegantei  cu parfumul Armani Ice .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s