La multi ani Danone Romania

Danone Romania a implinit 15 ani de iaurturi gustoase. 15 ani de la primul iaurt produs in Romania, in fabrica din Bucuresti. Pentru a sarbatori cum se cuvine, au facut o relansare a site-ului danone.ro, pentru ca prima impresie online conteaza.

Pot spune cu sinceritate ca imi place mult site-ul. Articolul despre povestea din spatele Danone trezeste amintiri, fantezii despre epocile trecute, si ne aminteste ca se poarta retro. Pur si simplu vreau poza asta ca tablou in bucatarie.

165-big-617x292

Imi place structura meniului: simpla, concise, clara: lumea danone,  prezentarea margilor de sub egida Danone Romania,  drumul laptelui, sfaturi despre o viata sanatoasa si beneficiile iaurtului, nouati, campanii CSR, si sectiunea cariere, pentru cei ce vor sa guste viata zambind.  Legatura cu facebook si linkedin primeste nota 10. Nu esti online, nu existi, circula vorba prin romani.

La prima vedere nu as schimba nimic. Totul pare la locul sau. As mai muta prezenta Danone si pe alte retele de socializare gen  Instagram sau Flickr, cu poze  de la fermele partenere, cu exemplificari din drumul laptelui. Poate si un canal multimedia gen youtube sau vimeo, cu mici clipuri video care sa exemplifice pe clar povestea Danone,  despre produse, si drumul laptelui de la ferma la raftul din magazin.

Despre site numai de bine. In plus atentie toata lumea: Danone isi deschide larg portile fabricii pentru vizitatori. Iar invitatia Vino acasa la Danone este prezenta si pe site. Cei mai entuziasmati vor fi cu siguranta copii, pentru  vedea cum se fabrica iaurtul. In zona de receptive a fabricii este amenajat si un spatiu de joaca pentru copii, in care acestia pot sa deseneze sau sa se joace cu animalute de plus,  bineinteles sub atenta supreaveghere a a unui adult.  Bineinteles si adultii sunt asteptati la fabrica Danone; vizitele se desfasoara de obicei miercurea intre 09:30-12:30, cu doua grupuri de 15 participanti fiecare.

Pentru o tura prin fabrica intrati pe site: http://www.danone.ro si faceti o rezervare.

 

Advertisements

One thought on “La multi ani Danone Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s