Motorvip

Sunt multi oameni care au pasiuni asa ciudate pentru mine, si preocupari pe care nu le inteleg. Alaltaieri m-am intalnit cu un vechi prieten pasionat de masini, industrie auto in general. Si cum o masina normala asa cum o cumperi din reprezentanta sau dintr-un targ auto, nu mai e de ajuns, masina este tunata. Cu lumini, cu patru randuri de faruri, colorata in fel si chip, vopsita, Niciodata nu am inteles acesta  accesorizare a masinii. Asa ca am avut ocazia sa-l intreb: dar de ce? El mi-a raspuns tot cu o intrebare: Tu de ce te machezi? I-am raspund ca machiatul nu e totuna cu tunatul. E o pasiune barbateasca, in care ne exprimam creativitatea intr-un mod practic si masculin.

Din vorba in vorba mi-a spus ca a fost tocmai la Sebes sa-si cumpere niste piese auto; ca numai acolo se gasesc; nu imi venea sa  cred; ca el a strabatut atata drum cand internetul e plin. Mi-a povestit despre conceptul de magazine online pentru piese auto si accesorii tunning Motorvip,  despre magazinul online, dar si cele deschise pe pamant, asa cum era inainte; am cumparat kit xenon de aici ; de la online la offline,  magazinul online en-details de piese auto si de tuning a inceput dezvoltarea   unui lant de magazine; primul magazine deschis a fost la Sebes, de s-a aprovizionat,  urmand Sibiu, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta, si Bucuresti.  Chiar nu vroiam sa stiu ce inseamna kitul ala; asa ca sa par oarecum interesata de subiect, si in speranta ca voi intelege poate mai multe l-am intrebat: asa si ce ti-ai mai cumparat: pai  kit xenon hb3 si un kit bixenon tot de la Motorvip

Kiturile astea ar arata ca niste lanterne, facand masina sa arate ca o  jucarie. Asa ca motivul ca barbatii sa rada de femeile care poarta accesorii Hello Kitty  nu ar trebui sa existe. Daca ei vor jucarii, noi de ce nu am vrea? Intr-adevar putem spune ca n barbatii se maturizeaza mai tarziu, dar am aflat cu stupoare ca jucariile nu au varsta. Rum, rum, rum.

Am ajuns acasa am deschis calculatorul sa vad ce jucarii gasesc pe Motorvip; poate imi gasesc si eu ceva pe placul meu;  si gata mi-am gasit jucaria; ceva ce imi doresc de multa vreme: un ATV; au atatea modele aici de nu ma pot hotari: ATV Linhai, Honda, Kawasaki, Polaris, Suzuki, Yamaha. De toate culorile:  in rosu, verde, negru, albastru. asa ca m-am gandit deja ce sa contina lista de cadouri pentru Mos Craciun: un ATV rosu marca Suzuki  LTA 750 XPL4 KINQUAD EPS MOTORVIP .

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s