Bursa superscrieri

600x125

 

Sunteti creatori plin de magie a povestilor si va jucati si somn cu mingi de cuvinte? Bursele Superscrieri AVON au fost create pentru cei ce cred in magia cuvintelor.

Esti jurnalist, blogger, sau scriitor? Te exprimi in cuvinte, imagini, si publici frecvent in mediul online si offline? Mai ai o zi sa aplici la bursele Superscrieri AVON.

Inscrierea se face pana pe 9 mai online prin completarea unui formular, atat individual cat si i echipa.  Pentru inceput candidatii trebuie sa propuna un proiect jurnalistic  avand ca tema Violenta domestica. Se pun la bataie 3 burse,  fiecare in valoare de 1000 de euro, pentru concretizarea proiectului.

Juriul concursului Superscrieri AVON este format din: Dan DucaLiviu IoluMihnea MarutaPaul RaduRaluca Kisescu,Simona Tache,Vlad Mixich si Vlad Petreanu.  Programul  este coordonat de Mona Dirtu, care va fi si mentorul superbursierilor.

Superscrieri este o competitie  online ce premiaza  din anul 2011 jurnalismul  creativ. In premiera competitia este sponsorizata de AVON, oferindu-se burse premiantilor.

Esti un super erou al scrierilor de non-fictiune? Intra aici si aplica:

http://ffff.ro/burselesuperscrieri/#.U2utu4GSzWc

 

Bursa superscrieri

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s