Lansarea colectiei “The ONE Collective”

Anul acesta compania suedeza de cosmetice ORIFLAME  a lansat colectia de make-up The ONE Collective,  avand in spate filozofia unicitatii fiecarei femei, si importanta unui echilibru in viata personala a acesteia.

Conceptul the One a fost creat pentru femeia activa, cu o agenda incarcata, care  trebuie sa le faca pe toate intr-un timp record. Iar viata de femeie este mult mai complicate decat partea masculine ar putea crede, avem nevoie de niste ajutoare de nadejde.Incapand cu ritualul de frumusete de dimineata pana la prepararea unei cine usoara, Viata unei femei e plina de provocari si mici secrete de completeaza reusitele.

Oriflame pune accent pe timpul femeilor, oferind produse ce acentueaza frumusetea naturala, simplitatea, rapiditatea aplicarii, punandu-se accent pe rezistenta. Asa s-au dezvoltat cele trei game din cadrul colectiei de machiaj Oriflame The ONE COLLECTIVE: Mega Impact, Frumusete de zi cu zi, si Ultra Rezistenta. O colectie pentru cele trei sfere in de viata ale femeii active: machiajul de zi, cel rezistent pentru zile lungi si calatorii provocatoare, si cel de petrecere unde machiajul e de impact.

Imi doresc tare mult sa testez noua gama de machiaj Oriflame The One Collective. Sunt interesata de noile produse, consider  ca inovatia din cosmetica produce produse din ce in ce mai bune, ce satisfac nevoile femeilor din intrega lume. In plus eu stiu ca Oriflame nu comercializeaza cosmetice testate pe animale. Un pas inainte pentru constiinta colectiva, dar si pentru industria de cosmetic si make-up. Eu ma simt mai relaxata si increzatoare in produsele de make-up pe care le folosesc, atunci cand stiu ca iepurasii si hamsterii nu au avut de suferit. Daca noi vrem sa fim fericite, nu inseamna ca nniste fiinte lipsite de aparare trebuiesc sa sufere.

Revin in curand cu recenzia pruduselor si multe poze!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s