Ziua 1 a provocarii Gerlinea

Luni, 07 aprilie 2014.

Astazi  e prima zi a provocarii Gerlinea. Urmand indicatiile primite in brosura informativa, dar si sugestiile de meniu  prezentate pe cutiile produselor, voi prezenta pe zile meniul meu declarat.

Urmeaza o saptamana plina: o schimbare in bine a dietei,  un training de 8 ore pe zi, si o provocare fizica sustinuta. Voi merge pe jos dus si intors din Militari zona Lujerului pana la zona Podului Grant, pe o distanta de aproximativ 4 km, insemnand 8 km pe zi, ce pot fi facuti in 90-100 de minute.

La micul dejun am  servit o cafea indulcita cu miere , scortiosoara si putin lapte-un adevarat stimulator digetiv, alaturi de un baton Gerlinea umplut cu crema de Praline. Cea mai deliciosa combinatie posibila: miroase si are un gust a Craciun. Pur si simplu delicios si energizant.

Picture 606

 

La pranz pentru imi era tare fomica: fiind si prima zi am ales un pranz consistent: fasole batuta servita cu telina. In loc de felii de paine, am ales felii de telina. telina este o leguma radacinoasa ce contine o cantitate mare de fibre fiind un inlocuitor al painii. Chiar daca umbla zvonul ca painea de tip graham sau integrala e sanatoasa, si nu ingrasa, asta nu inseamna ca putem manca cantitati uriase fara sa acumulam un plus de calorii. Feliutele de telina unse cu fasole batuta sunt hranitoase, si nutritive. Nutritionistii  spun ca fasolea batuta contine multe calorii, insa daca nu facem exces, e o importanta sursa de proteine.

Picture 607

 

Seara am mancat un iaurt cu paine prajita.

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s