De primavara

In fiecare an imi vine chef de o schimbare. Si intotdeauna incep cu parul. Pentru ca e primavara, si trebuie sa fim in pas in  natura, mergem pe regenerare.  Inainte de perioada de inflorire a copacilor, acestia se curata, si lo se taie din crengile razlete. Imitam natura si ne curatam pe interior, dar si taiem firele de par rezlete si degradate. Asa ca  astept tot timpul primavara cu o noua tunsoare.

Am colindat  multe saloane si parul meu a fost  obiectiv de lucru pentru  multi temerari si temerare ai  hairstylingului. Nu cer multe, nu am pretentii. Stiu ce vreau. Am fost in saloane de fite, dar in scari de bloc. Am dat de 4 lei (asta fiind acum vreo 15 ani) pana la 55 lei pe o tunsoare (acum vreo 5 ani). Nu stiu cum se facea, dar oriunde ma tundeam, la vreo luna parul se deteriora la varfuri. Are bunica o vorba: daca omul nu are mana buna, tot degeaba. Era intotdeauna nevoie de regenerarea parului. Orice produse  pentru ingrijirea parului  as fi folosit, chiar cele din gama Farmec recomandate de multe fete, a tunsoare facuta curmezis nu trece asa repede.

Pretul nu spune multe, si nici locatia. Omul sa aiba talent, dorinta, si pasiune pentru ceea ce face. Intr-un timp  imi faceam parul intr-un salon la parterul unui bloc undeva pe strada Mihai Bravu.  Extrem de multumita de fiecare data. Parul se despica, dar mai greu. S-a inchis si dupa aceia au inceput cautarile. Dar intr-o zi, pentru ca  totdeauna apare un dar, am aflat de la o colega ca este pasionata de hairstyling; e si faimoasa pe  facebook cu impletiturile. Asa ca m-am lasat pe mana ei, una buna dealtfel. Tunsoare super, si impletitura superba. Asa am inceput o  primavara frumoasa cu un par pregatit de regenerare.   Cu un kit de tratament pentru regenerarea parului de la Gerovital Plant, parul e pregatit sa reziste.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s