Inovatie in tratamentul parului: keratina pura

Te confrunti cu un par incurcat, fara vlaga si inflexibil la coafare, un tratament cu keratina e cu solutia de imbunatatire a  starii parului tau.

 Dar mai intai ce este keratina?  Este o proteina ce face parte din structura firului de par, ce-i confera acestuia rezistenta si stralucire. No keratin, no hair, as putea adauga. Tehnica aplicarii unui tratament cu keratina este ultima inovatie in saloanele de coafura din toata lumea. Procedeul este simplu, si relaxant, avand o durata de aproximativ 1 ora si jumatate, bineinteles in functie de lungimea firului de par, si textura. Se aplica pe toata lungimea parului, dupa care parul se intinde cu placa.

 Care sunt beneficiile concrete ale acestui tratament cu keratina a parului?  In primul rand timpul de uscare al parului scade.  Coafurile sunt mult mai rezistente, iar parul nu are de suferit.  Pe sistemul vant, ploaie, soare, coafura rezista. Insa atentie la tipul de placa folosit.  Keratina este benefica pentru par, dar studiile arata ca  o placa neperformanta, si de slaba calitate, poate produce ruperea firelor de par. Asa ca atentie la temperatura la care este setata placa de par. De recomandat este ca aceste tratamente cu keratina sa fie aplicate la un salon profesionist.

In retelele saloanelor prefesionale kiturile pentru tratamentele de keratina vin cu solutii, pieptene, si sampon special de intretinere. Asa ca hair-stylistii pot sa va dea cele mai bune sfaturi, si recomanda cele mai bune produse.  Eu zic sa lasam pe specialist sa-si faca treaba. Nu putem fi polivalenti, si sa facem de toate: webdesign, prajitura cu dovleac, mileu, vopsit de par, programare, sau aplicare tratament cu keratina.

Cum se potentiaza efectele acestui tratament cu keratina? Parul nu trebuie spalat 3 zile dupa aplicarea tratamentului.  Poate parea mult, dar solutia trebuie sa intre in par, si sa-si faca efectul asa acum trebuie. Atunci cand se spala parul, trebuie folosit un sampon special, fara sulfat de sodium, pentru  a nu afecta efectele beneficie ale keratinei. Daca se respecta conditiile, rezultatele sunt vizibile aproximativ 2 luni.

Fetelor voi ati incercat un tratament cu keratina?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s