Eveniment Forum pentru dezvoltare

Planul meu de viata este bazat pe educatie. Asa suna ideatic. Insa cati dintre  noi sumtem dispusi sa investim in educatie?

Intrebari existentiale de tipul cine, ce, unde, cum? ne ciocanesc cutia craniana de cand am inceput sa ne intelegem pe noi insine.

Ce mai inseamna timpul pentru noi astazi? Inca din bancile facultatii descoperim tentatiile timpului liber? Cartile devin o corvoada, fiind deja plictisiti de cursurile de la facultate,  unele prea plictisitoare si aparent inutile. Cu ce ma ajuta o carte?

Educatia se face tot timpul vietii.  ce a inceput familia, trebuie sa continuam  noi prin autoeducatie. Daca nu avem modele de urmat atunci sa cautam in jur. Citeste o carte, si afla cum se faci mai bine.  Multi oameni de succes din lumea intreaga, antreprenori publica carti anual, si numeroase articole pentru a-i inspira pe ceilalti.

Mediul universitar pare incompatibil cu aproape orice.  Spre deosebire de sistemul german in care  exista o colaborare intre universitati si companii, in Romania, ca si in Franta de exemplu, exista o discrepanta, si chiar o ura.

Exista diverse asociatii care incearca sa construiasca schimbarea: Forumul pentru dezvoltare si antreprenoriat organizeaza intre 18-20 martie la ASE Bucuresti o intalnire a  reprezentantilor mediului privat cu cel universitar la care sunt asteptati la dezbateri studentii.

In prima zi se va discuta despre agricultura si dezvoltare durabila, in a doua zi panelul discutiei va fi centrat pe antreprenoriat, iar a treia zi  conferinta se incheie cu elogiul adus educatiei.

 

Viitorul iti suna bine? Afla mai multe despre antreprenoriat!

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s