Toujours L’Amour

Despre dragoste, despre planuri de mai departe. Asa suna continuitatea unei relatii, indiferent daca ne place sau nu. Legaturile pot fi temporare, sau vesnice, frumoase sau pline de valuri, dar dragostea trebuie marcata pentru totdeana, intr-un cadru romantic si incarcat de simbolistica. Viitorul depinde de noi.

Pentru ca dragostea trebuie sa fie sarbatorita, domeniul Saftica si-a deschis portile viitorilor insuratei cu salonul de nunti si evenimente  Toujours L’Amour.  Domeniul Saftica este legat istoric de domeniul  vornicului Radu Slatineanu, si de sotia sa Safta care a ctitorit la inceput de secol XIX o biserica in stil neobizantin.  Pe domeniul Saftica  a fost construit un han, loc de tranzitie pentru negustorii care strabateau drumurile comerciale din capital regatului catre localitatile din provincie.

In prezent Saftica Resort  este intr-un process de modernizare, dezvoltarea sa fiind sustinuta de proximitatea fata de aeroportul Otopeni (aflat la o distanta de aproximativ 5km),  si fata de vechea statiune Snagov (aflata la o distanta de aproximativ 20km).  Pentru ca un oras aglomerat plin de zumzete, zgomote nu poate fi locul ideal pentru o  nunta, salonul Toujours L’Amore este o alternativa convenabila, avand in vedere apropierea de Bucuresti.

slider_contact_saftica-trattoria

Ce are in plus domeniul Saftica, si implicit spatiul destinat evenimentelor Salon du Mariaje; un restaurant italienesc, pentru ca specificul mediteranean e la moda; Trattoria Arta Pasta cu design inspirat de decorul restaurantelor italiene, paste home-made preparate cu faina Semola di Grano Duro, ingrediente importate din italia: Frcute de mare Panceta( bacon/sunca specifica Italiei),  Parmezan Grand Padano (branza tare maturate timp de 1 an), sare de mare din Sicilia, si felurite retete de pizza, toate sub maestria bucatarului Luca Mantovanni.   Piscina Aqua del Mar  este formata din trei bazine unite; primul bazin cu o adancime de  80 cm si o canapea in apa; legatura spre  bazinul al doilea de 150 cm adancime se face prin barul cu scaune in apa;  al treilea bazin are o adancme cuprinsa intre 150 cm si 180 cm adancime. Deasupra piscine se poate organiza dansul mirilor, acompaniat de sunetele live ale pianului. Distractie poate incepe: spatiu pentru dans, sali de mese incapatoare, toaleta speciala pentru mireasa; foisoare, baldachin, piscina si lounge.

Salon-Toujours-lAmour-19-250x250

 

Plusurile sunt bucataria proprie, spatial de cazare in incinta resortului,  disponibil chiar pentru cateva ore; daca sunt invitati  veniti din Suceava, trebuiesc cazati in apropierea  salonului de nunta, si transport gratuit pentru invitatii din Bucuresti si localitatile inconjuratoare. Locatia permite oficierea cununiei civile si religioase. Iar pentru a da un aer aparte petrecerii  se pot organiza  spectacole de dans exotic, barbecue-party cu berbecut la protap, cocktail-uri jonglerii, focuri de artificii. Pentru ca un after-party se cere se poate aranja o ciorba de potroace in sala de mese, sau chiar la piscina.

Salon-Toujours-lAmour-3-250x250

Eu nu am planuri de nunta, dar cand vin caldurile vreau sa testez piscina. Cine se mai inscrie?

Salon-Toujours-lAmour-51-250x250

 

Articol inscris in competitia Spring SuperBlog 2014!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s