Al tău lasă pete?

O da intalnirile cu fetele. Dau regaz prejudecatile sa curga, si le confirm: intr-adevar discutam lucruri aparent banale, neimportante, superficiale, sau oricum vreti sa le ziceti.

Printre cele mai dezbatute subiecte sunt haine, implicit ce spun noile tendinte, sfaturi de asortare, dar si cel mai important cum pastram hainele.  O  haina trebuie intretinuta ca sa arate ca noua cat mai multe vreme. Atentie la cantitatea si tipul de detergent, unde si cum le spala, cat de des, unde le pastram, cum le calcam, cum le impaturim, cum le parfumam.

Si  treptat ajungem la subiectul delicat: al tau pateaza? Oricum s-ar numi  deorant-spray, deo-stick, deo-roll-on toate promit cat in luna cat in stele, protectie 24 de ore, fara urme, fara miros, fara pete, fara orice.  Sprayul lasa o pata umeda sub-brat si iti pateaza oricum haina. Si chiar daca te-ai protejat bine, sis tai intr-un mijloc de transport in comun tirchit, neavand unde sa respiri, tot ud fleasca esti de acolo, si tot transpirat; bluza e patata, dar dihorul sta la el acasa.Deo stickul lasa pete albe pe haine; nu irita, dar hainele raman cu urme dupa spalare; si in timp zona  se ingalbeneste si bluza e practic degradata. Deo-roll-on  pateaza, murdareste; nu irita, si e puternic parfumat; dar cu protectai impotriva transpiratiei nu as prea zice.

Sunt in mereu in cautare de ceva nou in  materie pentru a testa, si a folosi cu incredere mai departe. Asa am aflat recent de Farmec  Romania a lansat o gama de deodorant antiperspirante  marca Gerovital H3 prof.dr. Ana Aslan,  formata din: Gerovital H3 Splendide, Gerovital H3 Natural, Gerovital H3 Sensitive,  si Gerovital H3 Fresh.

Deodorante_grup

Ce contin aceste deodorante:

-Citrofol ® – un ingredient de natura organica, care inhibă descompunerea enzimatică a componentelor nemirositoare ale transpiratiei, fără distrugerea bacteriei implicate în proces;

-Săruri de aluminiu care au rolul de regla transpirtia din zona axilară prin formarea unor hidroxi-geluri care blochează partial canalele sudoripare;

-Vitamina E, un puternnic antioxidant, care împiedică procesele de autooxidare ale compusilor nesaturati ai transpiratei.

Pe site-ul  Farmec  produsele sunt descrise ca avand o formula  moale, blanda, ca de emulsie, ce protejeaza   axilele; si nu pateaza hainele.

Sa le testam sa vedem daca au dreptate.

Articol inscris in competitia Spring Super Blog 2014

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s