Campanie Buzz Persil Gel #BUZZ_PersilGel

Buzz-ul  continua. O noua campanie  Buzzstore.ro  a fost lansata împreuna cu Persil Romania, pentru a arata ca hainele își pot păstra strălucirea și după spălări  nenumărate, chiar și în apa rece. Lansarea s-a făcut sub imaginea doamnei Ionela Tudor, prima ambasadoare Persil în Romania.  Cu aceasta ocazia am aflat la Persil a fost primul detergent din Europa,  fiind produs in Germania.

Ma interesează  noile metode eficiente de  a curata  casa.  M-am înscris și am fost acceptata în campania de testare a noului detergent Persil  Gel.  Mai jos sunt pozele cu  kitul de buzzer pentru campanie: 1 sticla de 1,5 l detergent lichid Persil. un prosop Persil, mostre Persil, carduri de reducere, și ghidul  buzzerului.

Picture 334

Picture 336

Picture 337

Noul detergent Persil  Gel Expert este economic, eficient,  hainele fiind curate și la temperaturi scazute. Nu mai este  nevoie de temperaturi de 60 grade ce pot decolora hainele.  Instructiunile de dozaj sunt explicate pe ambalaj. Persil Gel  da rezultate la spălatul manual, cat si la cel automat. Consumi mai putina apa și energie electrica.

Am facut  testul detergentului la mașina de spălat. Mai jos videoclipul:

http://www.youtube.com/watch?v=Da6UWIgVmjE

Dar l-am folosit și la spălatul manual; lucrurile delicate cer atenție. E vorba despre un sort de bucătărie care s-a pătat cu crema Tiramisu.

BEFORE_PERSIL

Picture 467

AFTER_PERSIL

Cum lucrurile noi se spun mai departe am povestit și celor interesati de curățenie,  ca ei sa spună mai departe: un fel de Word-of-mouth marketing. Sunt și barbati care spală, ce  știu cum sta treaba cu ițele curățeniei, uneori mai bine ca femeile.

#BUZZ_PersilGel

 

 

Voi ce detergent folosiți? Sunteți mulțumiți? Sunteți interesați  sa  testați noul Persil Gel Expert?

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s