Mi-am deschis magazin online

Noutatile vin lant in domeniul e-commerce. Schimburile sunt la moda, iar  marketing si vanzarile online sunt in plina desfasurare. Eu vand, tu vinzi, el/ea vinde, noi vindem, voi vindeti,  ei/ele vand. Si eu cumpar, tu cumperi, el/ea cumpara, noi cumparam, voi cumparati, ei/ele cumpara. E un flux bilateral  pana la urma. Fiecare dorim sa cumparam ceva, sau sa vindem.

Cam ca toate fetele am lucruri care nu le mai folosesc. Cadouri, obiecte primate la promotie, sau lucruri care pur si simplu nu mi se mai potrivesc. Sunt multe site-uri de anunturi, dar sper eu ca Mr.Mart e ceva diferit. Nu doar un site  in care fiecare pune anunturi, unde toata lumea vinde si cumpara, cu anunturi repetate, poze false, si autori anonimi. Am cumparat si de pe alte site uri, dar am vazut ca platform Mr.Mart e diferita, organizata. Totul e planificat.

Asa ca mi-am facut si eu cont. Mi-am uploadat o poza, am pus datele de contact, si mi-am deschis primul magazine online: Outlet cosmetice; pentru inceput am adaugat 3  produse. Mai  jos sunt 2 poze print-screen ale magazinului online.

mr mart

Totul e simplu: dupa ce iti faci cont, iti poti adauga  cate magazine vrei, cu o categorie pentru fiecare.  Apoi adaug oferte in cadrul fiecarui magazin. Oferta inseamna titlu, poza fisier, descriere, date de contact,  pret, si detalii livrare. Mai jos un exemplu de pe pagina mea:

max factor

Mai mult pot obtine puncte sociale prin activitatea de promovare a platformei Mr. Mart. Prin fiecare  like pe Facebook, tweet pe Twiter, share pe Google+, post pe Stumple Upon, si Pin it pe Pinterest acumulez puncte ce pot fi valorificate in Magazinul cu puncte sociale: imi promovez anunturile gratuit, sau cumpar  produse echivalent in puncte sociale.

Share-uieste si plateste!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s