Iubitafizica

Proiectul Iubitzafizica este o initiativa dramaturgica bazata pe cartea scrisa de Iulian Tanase. O piesa de teatru promovata prin intermediul platformei www.we-are-here.ro un spatiu de crowfounding pentru lansareea ideilor pline de creativitate, arta si cultura.

In statiul actual s-a finalizat scenariul, personajele sunt in constructie, totul fiind organizat de echipa tanara din spatele conceptului the Lightwaave Theatre Company.

Lightwave Theatre Company a lansat numeroase spectacole de teatru nonconfomist, reinventand clasicul. Sunt cunoscuti in Romania, dar si in strainatate, datorita spectacolului Foux Roux ce are ca tema centrala conditia artstului in lumea, si lumea interioara a pictorilor in cautatea frumosului absolut, accentandu-se trama impresionistului  Vincent van Gogh.

Iubitafizica este piesa de teatru ce reinventeaza prezuntul si formalul; e ca o joaca pentru adulti, parca gandita de copii; scenete cu papusi in marime naturala, ce compun un spectacol suprea realist, modern, metaforic. Un car alegoric rasturnat pe scena unui teatru. Iubitafizica spune povestea unui laborator in care materialul de cercetare este imaginatia autorului, dar si propria viziune a spectatorilor. Tema centrala este iubirea contemporana, cunoscuta si traita prin prisma vietii fiecaruia dintre noi.

Puteti sustine piesa cu papusi mari si marionete cu donatii pe site-ul de mai sus: we-are-here.ro. Cu o donatie de 100 de euro puteti avea un rol in piesa, lua parte  la doua repetitii, si participa la un cocktail party dupa premiera. Tie ti-ar placea sa fii actor? Eu as experimenta macar odata aceasta situatie inedita. Sau a-si  ajuta pe cineva sa-si indeplineasca visul. Cineva caruia i-ar fi placut  joaca de-a actoria daca vremurilor trecute nu ar fi fost un impediment in indeplinirea visurilor. Bunicile noastre visau sa urce pe scenele tarii, dar putine au reusit asta. Traditia impletea destine in secolul trecut. Acum simtim ca detinem partial controlul.

Sa revenim la prezent. Premiere spectacolului va avea loc pe 24 aprilie 2014. Dar pana atunci deschideti-va mintea sper noi orizonturi de dezvoltare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s