Unde facem petrecerea de Revelion

Pentru ca nu am planificat nimic, m-am inscris intr-o competitie tare faina ce pune la bataie invitatii la Mega Petrecerea  anului de Revelion 2014. Cum pot castiga aceste invitatii gratuite la Petrecerea de Revelion? Foarte simplu: fiind inspirata si avand blog, mi-am inscris site-ul  in campionatul National de Blogging  organizat de Blogal Initiative. Intre timp acest campionat national s-a extins, aparand campionate de blogging regionale: Campionatul de Blogging Sibiu, Campionatul de Blogging Iasi, Campionatul de Blogging Bacau, Campionatul de Blogging Brasov, si nu in ultimul rand Campionatul de Blogging Bucuresti.

The Coundown 2014 este petrecerea anului organzata la Sala Polivalenta din Bucuresti avand ca sefi de entertainment pe DJ cap de lista Christopher Lawrence, si autohtonii: DJ Miki Love, Snatt & Vix si DJ Wanda. Christopher Lawrence este un DJ international de top faimos pentru mixurile sale senzationale ce pun in miscare sunetele dance contemporane. In plus s-a clasat pe locul 4 in DJ Mag Top 100, fiind de asemenea  “Cel mai bun DJ al Americii” in DJ Times.

Organizatorii de la Meiromania  ne dezvaluie o parte din surprize: distractie trance underground  garantata, efecte speciale, Bunnies Hour si sampanie la miezul noptii.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim: eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro si biletoo.ro, si din magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti). Daca le achizitionati  pana pe data de 30 decembrie pretul este de 100 lei, iar in ziua  evenimentului din locatie, pretul este de 150 de lei. Pentru acces in area VIP (unde se va servi si buffet suedez) pretul  este de 400 lei de persoana.  Atentie intrarea este permisa doar celor ce au minim 18 ani.

Acum surpriza vine de aici. In cadrul campionatului din Bucuresti s-a lansat o provocare: sa povestesc aici de fata cu voi care a fost cea mai  faina petrecere de Revelion la care am participat. Toate au  fost frumoase, dar cea mai memorabilia este noaptea cand am ieist cu fetele in strada, si am avut curajul sa cantam, sa dansam, si chiar sa ne pisam intr-o sticla, si sa o oferim unor curiosi care ne intrebau daca nu avem vin.

Lucrurile evolueaza si eu astept invitatie la mega-party. Voi unde va distrati la inceput de an?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s