Ghidul shopaholicului

Pe scurt ghidul shopaholicului prezinta principalele caracteristici ale unui shopaholic de success, sau cum sa-ti cumperi ce tot ce-ti doresti  intr-un mod eficient: rapid, si economisind bani.

Totul incepe cu o agenda zilnica a tuturor activitatilor. Bineinteles trebuiesc avute in vedere zilele si cele mai bune intervale orare pentru cumparaturi. Din proprie experienta de evitat vinerea seara, si sambata incepand de la orele 10 pana la orele 18.00. Multa lumea, multi vin pentu agrement si nu pentru a cumpara ceva. Plimbatul prin magazine este eficient atunci cand e cu folos. Doar sa umplii spatial din magazine, si culoarele din mall-uri, e timp pierdut.

Lista de cumparaturi nu trebuie sa lipseasca. Unde, ce, si cat, este intotdeauna o formula castigatoare. Nu e de moda veche: de multe ori suntem tentati de stimuli vizuali, si uitam de ce am plecat de acasa. Pleci sa-ti cauti o geanta si o pereche de pantofi asortati, si te trezesti ca vii acasa cu un sacou verde si o esarfa galbena. Si cand le probezi zambitoare iti dai seama ca nu ai camasa potrivita; sau pantofi in ton. A da, tocmai pentru de asta plecasei in oras: dar pentu alta geanta, si pentru alti pantofi.  Si petrecerea cu dress code impus e maine, si nu stii nici acum cu ce o sa te imbraci.

Registru de achizii sau pentru a nu suna asa pompos, un carnetel in care iti notezi cumparaturile importante, si  potentialele viitoare mari achizitii, est un accesoriu important  pentru un shopaholic cu cap; in carnetel trebuie scris pretul, locurile de unde pot fi achizitionate, si termenul limita.

Un buget stabilit pentru asa ceva. Daca platesti cash, s-ar putea sa te pierzi dupa o rochie sclipitoare, si sa uiti ca ai venit dupa dresuri. Si iar nu o sa-ti ajunga banii. Acum daca ai un card poti sa primesti bucurie la cumparaturi, si sa intinzi coarda bugetului. Cum? detinatorii cardurilor de credit Piraeus Visa Exclusive Gold si Piraeus Visa Exact  primesc 3% inapoi din valoarea cumpărăturilor făcute până la data de 31 ianuarie 2014, indiferent de locul de unde se fac cumpăraturile:  in Romania, cat si  in strainaiate. Iar accesand site-ul  cardulcupromotii.ro,  si completand formularul de participare, intrii automat în cursa pentru castigarea unui smartphone Nokia Lumia 925.

Fii shopaholic, dar fii  cu cap.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s