Bucurie la cumparaturi

Pentru  noi femeile, atunci cand ne tenteaza orice fel de reducere, mai mult sau mai putin valabila, promotie, oferta, si un leu conteaza. Mai jos  incerc sa concentrez in cateva sute de cuvinte ce inseamna pentru o femeie bucurie la cumparaturi.

Primul atribut sta in timp. O zi niciodata nu ajunge. Sfarsitul de saptamana nici atat. Un weeeekend insemnand de joi pana duminica ar fi de ajuns. Asa am avea timp sa strabatem toate locurile noastre  ce ne tenteaza adesea portofelul. In primul rand numai verificarea tuturor rafturilor din hipermarket imi consuma mai bine de 30 de minute. Chiar daca am intotdeauna la mine lista de cumparaturi, mai tot timpul ma abat: tentatii pe toate rafturile.  Alegerea unui perechi de cizme. O zi nu poate fi de ajuns. Toate magazinele de specialitate trebuiesc consultate. Imi place ceva, si parca nu. Dar exista si exceptii:  atunci cand vad ceva ce imi place cu adevarat: ma opresc din cautarea perfectului, si cumpar. Plec de la premisa ca asa ceva nu o sa mai gasesc in alta parte, si mai ales marimea mea: foarte populara, si tocmai de aceea se epuizeaza foarte repede.

Inca unul sta in starea vremii. Daca ploua, nici nu indraznesti sa-ti uzi pungile. Asa ca o lasi pe o data viitoare mai cu soare. Nu stiu cum vine, dar vremea prielnica pentru  cumparaturi este o iarna nici prea geroasa, o primavara nici prea ploioasa, o toamna nici prea rece, si o vara nici prea fierbinte.

Ultimul, dar nici cel din urma este atributul financiar. La aspectul asta s-au gandit cei de la Pireus Bank si au venit cu o campanile numita Bucurie la cumparaturi prin care detinatorii cardurilor de credit Piraeus Visa Exclusive Gold si Piraeus Visa Exact vor primi 3% inapoi din valoarea cumpărăturilor făcute până la data de 31 ianuarie 2014, indiferent de locul de unde se fac cumpăraturile: plaiuri natale, sau insorita Australia.  Iar cine acceseaza site-ul  cardulcupromotii.ro,  completeaza formularul de participare, intră automat în cursa pentru castigarea unui smartphone Nokia Lumia 925.

Pentru tine ce inseamna bucurie la cumparaturi?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s